Pop University

Chat

 
Pletyi lap

 

 

 
Események

 

Bulik:

Jelenleg nincs

Rendezvények/ Összejövetelek:

Jelenleg nincs
 

Amennyiben bulit rendezel, jelezd valamelyik adminnak Chat-en, és kiírásra kerül.

 

 
Cserék

 

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, írj Chaten!

 
Látogatók
Indulás: 2015-06-07
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

Szabályzat

Tudnivalók!

A FŐOLDALT MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NÉZZÉTEK, MERT OTT VANNAK A FONTOS TUDNIVALÓK!  

 • Az oldalon megengedett a káromkodás szerepen belül, de azért szeretnénk, ha megpróbálnátok szépen, kulturáltan kifejezni magatokat. Nem szeretnénk, hogy ha a másik anyját szidnátok. A chatben viszont szigorúan TILOS a káromkodás, különben többszöri figyelmeztetés után bannoljuk az illetőt szó nélkül.
   

 • Más játékos által vezetett karaktert szigorúan TILOS irányítani, csak akkor ha a tulajdonos engedélyt ad rá. Abban az esetben, hogy ha megbeszélitek, akkor megengedett.
   

 • Más karaktert meggyilkolni TILOS, de a verekedés és a sebek ejtése megengedett. 
   

 • A szerepjáték valós időben játszódik. Ami azt jelenti, hogy ha este hat óra van, akkor ésszerűen a játékban is annyi az idő. Ezért kérünk mindenkit, hogy lehetőleg próbáljon sietni a reagálással. Ne tartson 30 percnél tovább. Ha hosszabb üzenetet írsz, azt jelezd a partnered felé, ha rövidebbet, akkor próbáld meg gyorsan megírni. 5 – 10 mondatot mindenki ki tud magából csikarni minimum. Ha nem tudsz mit írni, akkor fejtsd ki, hogy a karaktered mit él át éppen. Boldog? Szomorú? Esetleg épp az élet dolgain gondolkodik? Döntsd el te!
   

 • Ne hagyd félbe semmiképp se a játék időt! Ha elmész vagy sürgős dolgod akadt, azt jelezd és a karakteredet írd ki!
  Példa: *Judit off*
   

 • A +18-as szituációk megengedettek, de ha olyanra kerül sor, akkor kéretik MINDENFÉLEKÉPPEN feltüntetni azt a többi játékos és az adminok számára. Ha durvább dolog leírásán gondolkodsz, akkor azt is jelezd! Nem mindenki bírja a durva és szexuális tartalmakat!
   

 • MINDEN ESETBEN E/3 személyben írjuk a reagokat, azaz külső szemlélődőként látjuk a világot. Lehetőleg múlt időben írjatok, mert azt a legkönnyebb értelmezni és leírni.
  Példa: - Judit és Dávid lassan átsétáltak a zebrán, majd tovább haladtak hazáig. - 
  Próbáljatok meg pontosan és helyesen írni. Mielőtt elkülditek -főleg azok, akik telefonról írnak esetleg- nézzétek át alaposan és a hibákat korrigáljátok.

 

 • Ha legalább hárman játszotok együtt, akkor érdemes megbeszélni, hogy: ki mikor ír a kavarodás elkerülése véget. Ha ugyanazon a helyszínen tartózkodtok mint egy másik csapat, akkor se kell megvárnotok őket. Haladjatok a saját sorrendetek szerint.
   

 • Lehet multizni, de csak akkor, ha tudod vinni a karaktereket, mert ezzel nekünk csak plusz melót csináltok!Maximum 3  karaktert hozhattok! A nem használatosakat automatikusan töröljük! Jól gondold meg, hogy mennyit igényelsz!

 • Lehet hozni próba karaktert is. Ezek a szereplők nyaralók lesznek a játékban, ezáltal pedig megismerheted a szigetet és eldöntheted, hogy a továbbiakban szeretnél-e játszani. Ha igen akkor vagy odaköltözteted a szereplőt, akit irányítasz túristaként, vagy azt hazautaztatod, és hozol egy teljesen új lakost. Addig pedig elég csak egy avaterkép, és egy név az adott személynek.

 • Offline karaktert, nem molesztálunk, nem lógatunk ki az ablakon, és egyéb ilyen dolgok, mert ez a másikkal szemben nem fair! Nincs ott, nem tud reagálni, EZ ÍGY NEM SZEREP!!!

Az itt leírt szabályokat KÖTELEZŐ BETARTANI, hisz mind azt a célt szolgálják, hogy rendezetten lehessen játszani az oldalon.
Ha kérdésetek van, akkor forduljatok az adminok felé!Jó szórakozást!

 

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human