Pop University

Chat

 
Pletyi lap

 

 

 
Események

 

Bulik:

Jelenleg nincs

Rendezvények/ Összejövetelek:

Jelenleg nincs
 

Amennyiben bulit rendezel, jelezd valamelyik adminnak Chat-en, és kiírásra kerül.

 

 
Cserék

 

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, írj Chaten!

 
Látogatók
Indulás: 2015-06-07
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

Történet

Üdvözlünk, íme az Ivan Torrent University.

Az Ivatn Torrent Egyetem egy olyan tanintézmény, ahova tehetséges fiatalokat vesznek fel, akik tovább szeretnék fejleszteni  tudásukat. A zene, a tán és önmagában az ének is mérvadó, ha erről az iskoláról van szó. Eredetileg ez az Egyetem Korából indult ki, ahol Woo Ji Ho apja megalapította az első ilyen színvonallal rendelkező tanintézményt. Hatalmas sikert aratott, így Franciaországba is építettet egy intézményt, ugyan azon a néven. Azonban 2010-ben sajnálatos baleset érte, így fia vette át a helyét, Woo Ji Ho. Történetes fia is zenei karriert fut, a Block B nevezetű Koreai együttes front embereként.

Az iskola a popkultúrára helyez nagyobb hangsúlyt, így a modernitás elengedhetetlen és alap feltétellé nőtte ki magát. Emellett rengeteg élményt nyújthat a tanulással párhuzamosan. Versenyek, előadások és rengeteg buli azoknak akik vevőek arra.

Továbbá azt se felejtsük el megemlíteni, hogy az iskola bentlakásos részleggel is rendelkezik. Elvégre hamar híre ment a 2015 Szeptemberében nyíló új iskola színvonalas kapujának. Az iskola alapítója több országban is sikert aratott már, így a diákok  képesek akár államokat is utazni Miami-ba, csak az iskola miatt.

Az iskola követelményei:

  • Érettségi
  • Tehetség
  • Némi hozzáértés a hangszerekhez, előnynek számít.

Szakok:

  • Tánc - Stílus kiválasztható
  • Ének - Stílus kiválasztható
  • Zene - Hangszer kiválasztható
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human