Pop University

Chat

 
Pletyi lap

 

 

 
Események

 

Bulik:

Jelenleg nincs

Rendezvények/ Összejövetelek:

Jelenleg nincs
 

Amennyiben bulit rendezel, jelezd valamelyik adminnak Chat-en, és kiírásra kerül.

 

 
Cserék

 

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, írj Chaten!

 
Látogatók
Indulás: 2015-06-07
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

Főoldal

Negatív Szankciók

2015.09.14. 14:50, Dean
Soha többé Sweet Whispers?

Gyorsított eljárásban ítélték el Lara Lounds -ot.

A földi paradicsom bulvársajtóját, a Sweet Whispers megalkotóját és íróját, Lara Loundsot gyorsított eljárás alá helyezték, személyi jogok megsértése miatt. A cikkekkel nyilvánosságra hozott téveszméket hirdető írót, többszöri személyi jogsértés miatt, többen is feljelentették, mint személytelen elkövetőt. Azonban a rendőrség hosszas nyomozást követően megtalálta a szenzációhajhász bloggert és vádeljárás alá helyezte. Habár a Lara Lounds által létrehozott, populáris és felszínes blogot nem szüntették be, azonban a frenetika hajhász tulajdonosa ellen negatív szankciókat vezettek be. A többszörösen devianciát sértő nőt, 4 év szabadságvesztésre és 1 év közmunkára ítélték. De hogy ezek után, látunk-e még utódokat? Lesznek-e fanatikus követői, eme műfajnak? Nos, ez még a jövő zenéje.

Program újítás

2015.09.14. 14:22, Dean

Üdvözlök ismét minden szigetlakót!

Nos a Mozizás dobva lett, eléggé kivitelezhetetlennek tűnt így szimpla Bisztró nyitó bulit tartok esedékesnek. A bisztrót még 1990 körül bezárták alacsony látogatottsága miatt, azonban ahogy az idő haladt előre, úgy tűnt egyre inkább jobb döntésnek, hogy újra megnyissa kapuit az Attic Bistro. A tetőtéri szórakozóhely egykor az érzéki finomságok lelőhelye volt, azonban ahogy az idő telt, úgy vállt modernebbé. És az elvárások hozták magukkal a jakuzzit, a medencét és a különféle koktélokat. De persze nem csak egy felturbózott fürdővel rendelkező bárról van itt szó. Az éttermi résszel és társalgóval is rendelkezik. Úgy bizony. A társalgó, amelyben rengeteg ülőhely, kártya asztalok és természetesen biliárd várja az érdeklődőket. A nyitó partyra érdemes koktélruhát, estélyit felvenni, azonban a fürdőruha sem hátrány.

 

A party rendezője: Chad Mason és Jonathan Harwell

Az Attic Bistro tulajdonosa: Jonathan Harwell

A nyitó buli időpontja hétvégére esik. Pontos dátum: 2015.09.19. Szombat, 20:00

Mindenki érezze magát meghívva!

Program

2015.09.05. 15:04, Dean

Üdvözlök minden szigetlakót!

Chad lehetőleg szeretne minden egyes lakost megismerni így szervez egy kis összejövetelt. Elsősorban egy kis délutáni vacsi volna az étteremben. Természetesen nem csak ennyi az egész. Egy közös mozi, a film pedig ahogy azt gondolhatjuk vígjáték. A mozizást követően pedig iszogatás a hamarosan nyíló bisztróban. Ahogy azt várhatjuk, senkinek sem kell hoznia pénz, mindössze a mozihoz, ha csemegézi szeretne közben. Milyen is volna a mozi kukorica nélkül? Hagyomány sértés... Azonban a többit teljes mértékben Chad állja.

A film pedig amit megnéznénk, nem más mint:

Vakáció

Az időpont még kérdéses. Lehetőleg mindenki írja le Chaten, hogy mikor jó neki mindenképp. Ezáltal állapodunk meg az aranyközépúton.

Mindenkinek kellemes őrültködést! :*

Vér Frissítés

2015.09.05. 00:55, Dean

Üdvözlök minden szigetlakót!


Nos, a dolgok elég mélyre nyúlnak vissza, azonban sajnálatos módon szerkesztői felületen a régi szeretett csapatot nem látjuk újra. Értem ezalatt:  Alejandra/ Petrana-t, Arcana-t, Shane-t és végezetül Seth-et. Személyes okok miatt, sajnos nem tudták egyengetni tengerparti, homokos utainkat a sós víz mosása mellett. Sajnálatos módon a négy paradicsomi kalauz-t én váltom fel, mint személy aki igyekszik karbantartani a tengerpartunk tisztaságát. Nem mintha nem fűlne hozzá a fogam, vagy mint teher, tekintenék rá... Nem! Erről szó sincs! Azonban számomra megrázó élmény volt, mikor Alejandra/ Petrana rám írt, hogy átadják a stafétabotot... Még ma sem fogtam fel igazán, hogy mi is történt.

Személyes meglátásom szerint, nem is tudom. Nem mondom, hogy képtelen vagyok az oldal karbantartására... De vannak olyan dolgok amik sajnos nekem nem fognak menni! Értem ezalatt a sutyorgót! A kis hölgy nagy gondot okozna nekem, elvégre én nem olvasom senkinek sem a játékát. Persze félreértés ne essék, szó sincs róla, hogy nem érdekel! Azonban játszok vagy 3 oldalon párhuzamosan. Ezen kívül van még két oldalam... Nehéz meló lesz, de megteszem amit tudok.

Addig is újítások várhatóak a következő területeken:

  •     Design és CSS
  •     Tartalmi részletek újra gyúrása
  •     A Sweet Whispers szerkesztőjének lecsukatása, személyi jogok megsértése miatt
  •     Szigettulaj váltás
  •     Karakterek szanálása

 

A karakterek szanálásáról pár szót...

Akinek van olyan karaktere amit töröltetni szeretne az lehetőleg most jelezze. Továbbá azokat a karaktereket amelyeknek tulajait jó egy hónapja nem láttuk a tengerparton, a homokban fetrengeni, várólistára kerülnek. Azon túl kapnak 30 napot a visszajelzésre, hogy:  Élnek és jönni fognak, vagy Élnek de nem fognak játszani.

 

Változások:

A korábbi főoldalt megváltoztattam. Sajnálatos módon a CSS-nek nem tetszett így hangya méretekben adta be. Azonban a régi főoldal linkje még fellelhető itt: Old Home

 

És végül a bejelentést ennyivel zárnám

 

Ha látnál felismernél?
Háton veregetnél vagy kritizálnál?
Követnéd minden vonalát könnyáztatta arcomnak,
Odaraknád a kezed a szívemre, ami olyan hideg
Mint a nap, amikor elmentél,
Tudom, hogy egy ideje már, de olyan tisztám látom, mint a nap,
Most, bárcsak hallhatnám, hogy mondod,
Túl sokat ittam, és túl sok dutch-ot szívtam,
De ha nem látsz most, a sz*rba is, muszáj,
Azt mondogattad, hogy nem ismerem meg a szelet, amíg keresztül nem megy rajtam,
Minthogy nem ismerem meg az igazi szerelmet, amíg nem szeretek és vesztem el,
Így ha elvesztessz egy húgot, valaki elveszít egy anyát,
És ha elvesztessz egy apát, valaki elveszít egy fiút,
És most mind hiányoznak, yeah,  mind hiányoznak,
Szóval ha van egy perced, hogy lenézz rám most,
Alejan, Shane, Arcana, Seth hiányolunk titeket.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human